No product at this time

Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" | 16GB | 1TB | Ryzen 7 5800H | RTX 3050

€1,249.00
USB muis: Nee
Quantity
Buy Now
In stock
equalizer cached Add to Compare favorite_border cached Add to Wishlist
weight guide

Payment & Security
Your payment information is processed securely. We do not store credit card details nor have access to your credit card information.
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Productinformatie

Voer zware videobewerking uit of speel games als Fortnite op de hoogste instellingen in Full HD op de Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16 inch laptop. Door de ingebouwde NVIDIA GeForce GTX 3050 videokaart heb je genoeg grafische kracht om je favoriete games te spelen en levendig te laten weergeven op het Full HD scherm. Met de AMD Ryzen 7 5800H processor en 32 gigabyte aan werkgeheugen multitask je met zware programma's, zoals Adobe Premiere Pro en Photoshop. Zo maak je naast je bedrijfsvideo ook meteen een flyer in een ander venster. Door de Dolby Atmos speakers klinkt het geluid scherper dan bij standaard luidsprekers. Zo hoor je alles scherp tijdens het toevoegen van geluid in je video's, of wanneer je een muziekje luistert via Spotify. Met een opslag medium van van 1TB SSD start je niet alleen razendsnel op, je beschikt ook over voldoende ruimte voor al je games, programma's en documenten.

Productstaat

Het betreft een product met doosschade, het product zelf is helemaal nieuw en ongebruikt. De doos zelf kan opengemaakt zijn voor controle.

Wordt geleverd met

Dit product wordt geleverd in originele doos met originele toebehoren, plus alle aansluitbare kabels. Dit zijn:

  • Netsnoer
  • Power adapter
82L500S7MH
New

Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6...

€1,249.00
USB muis: